Produktutveckling och innovativa lösningar har alltid

varit en grundstomme i vår verksamhet

 

Rydell & Lembke Kyl- & Värmeteknik AB har sedan starten 1968 varit ett välkänt namn på marknaden, och vi använder framtidens teknik för att skapa nya produkter och lösningar som passar för kommande generationers kommersiella och industriella bruk.

Vi samarbetar med andra teknikföretag och är med och utvecklar och provar nya produkter.
I vår anläggning finns kapacitet för att hantera små och medelstora aggregat. Alla våra produkter är noggrant testkörda och utprovade.

Rydell & Lembke har ett brett sortiment av värmepumpar, kylmaskiner och vätskekylare från Carrier.

 

Se Carriers produktsortiment

 

Läs mer om vår produktutveckling här.

 

 

Värmepumpar & Vätskekylare

 

VP-RL
  
VKV-RL 9-14
  
VKV-RL 16-25

 

O2Performance

Se produktblad 

 

Kemifiltrering

En effektiv luftrening är en säker investering för att skydda avancerad utrustning och skapa en allmänt god arbetsmiljö. Vi har fläktsystem med förfilter och slutfilter som anpassas efter era lokaler och behov.

 

Övervakning

Korrosionsmätare för övervakning och larmhantering. Det finns möjligheter till datoranslutning eller lagring av mätvärden i instrumentet upp till ett år.

 

Multichannel EC 59

Multichannel EC 59 är en unik produkt med både kondensor, förångare och underkylare i ett och samma system. Växlaren erbjuder stora möjligheter till en energieffektiv aggregatlösning.

 

 

Genom ett serviceavtal hos oss, så får ditt företag planlagda reparationer och återkommande service av ert värmesystem. Våra serviceavtal inkluderar 24 timmars jour året runt.

 

Kontakta oss om du har frågor om vilka serviceavtal vi kan erbjuda dig.