Erfaren och kunnig personal med stort engagemang

och ett flexibelt synsätt.

 

Historik

 

Rydell & Lembke Kyl- & Värmeteknik AB grundades av Karl-Olof Rydell och Kurt Lembke 1968 i ett garage i Norsholm. Karl-Olof och Kurt drev företaget tillsammans fram till början av 1990-talet, då Karl-Olof tog över och drev företaget själv till 2002. Idag drivs Rydell & Lembke Kyl- & Värmeteknik av Peter Lembke och Anette Ringqvist.

Produktutveckling och innovativa idéer är något som genomsyrat verksamheten ända sedan starten. Karl-Olof och Kurt var för sin tid, med sina djärva innovationer och produkter, och blev under sina tidiga år ett känt namn på marknaden.  

 

Nutid

 

På Rydell & Lembke arbetar erfaren och kunnig personal med stort engagemang och ett flexibelt synsätt. Rydell & Lembke är återförsäljare för hela Carriers produktprogram och vår personal utbildas och uppdateras fortlöpande på Carrriers produkter.

En viktig del av i vår verksamhet är att bygga långsiktiga kundrelationer. Vi har många och nöjda kunder, och några av våra äldsta kunder, har varit med oss i över 40 år. Vi vänder oss till kunder i Småland, Östergötland och Södermanland, men våra produkter har nått kunder över hela världen.

 

 

Genom ett serviceavtal hos oss, så får ditt företag planlagda reparationer och återkommande service av ert värmesystem. Våra serviceavtal inkluderar 24 timmars jour året runt.

 

Kontakta oss om du har frågor om vilka serviceavtal vi kan erbjuda dig.